9/7-2020

VIGTIGT nyt vedrørende JJ Grus Kalbygård.

 

 

Grundet skærpede procedurer for udstedelse af gravetilladelser, har Region Midtjylland pålagt JJ Grus at udarbejde en miljø konsekvens screening (VVM), før der gives yderligere indvindingstilladelser i råstofområdet omkring Kalbygård. Der er dog stadig gode forekomster omkring Kalbygård, men det kan tage optil 2 år før der er udarbejdet en sådan.

 

Det er derfor fra JJ Grus´ side, nødvendigt at bremse op for tempoet af indvinding af råstoffer. Det er en meget ærgerlig situation, da der er kæmpe efterspørgsel på varen og især fordi vi allerhelst vil servicere vores kunder bedst muligt.

 

Prisen på bundsikring øges pr. 1. august 2020 med 6,- pr ton, herefter er prisen således 24,- pr ton eksklusive råstofafgift og moms.

 

 


August 2017: D. 19 afholdte Volvo Danmarksmesterskabet i ECO Operator. Det var en flot dag med mange deltagende, maskiner og teknisk snilde. I løbet af mesterskabet blev de deltagende udfordret over tre omgange, hvor deres præcision blev sat på prøve.

 

I første udfordring skulle deltagerne opsamle golfbolde, og guide dem igennem et meget lille hul i en træstamme.

 

 

Anden udfordring bød på ét forsøg på at grabbe 2.5 ton knust asfalt, her var øjemål uhyre vigtig, da der blev tillagt mere tid, jo længere fra målet man kom.

 

Den tredje udfordring krævede især en rolig hånd, da de skulle manøvrere en metal genstand imellem to løstsiddende småbjælker, på hver af tre forhindringer, hvor de i stigende grad lå tættere på hinanden.

 

 

Sluttelig skulle deltagerne stable tønder på tid, med fare for diskvalifikation, hvis en tønde røg udenfor det afmærkede område.

 

 

JJ Grus A/S’s Mark Overgaard vandt mesterskabet på flot manér, og havde i alle fire discipliner den hurtigste tid. Vi er her meget stolte over præstationen og ønsker Mark tillykke med den flotte titel som Danmarksmester.

 

I uge 42 drager Mark til Alicante for at deltage i den Europæiske finale, hvilket vi selvfølgelig tror på en sejr til Danmark. Atter engang tillykke med titlen til Mark Overgaard.